Image
Image

Grenaa Golfklub
Banen I det gamle Kolindsund og på Grenaas gamle losseplads langs hovedvej 15, ligger Grenaa Golfbane. Golfbanen består dels af en velanlagt 18-hullers golfbane, som er blandt de bedste på Djursland, med tilhørende driving range, træningsområde til kort spil og til put, og af en 12 hullers Pay & Play Par-3 bane hvor alle, golfere som ikke golfere er velkommen og midt i det hele ligger Klubhuset med store panoramavinduer hvor der er en meget smuk udsigt til flere af banens huller og træningsområde. Plads til ca. 130 gæster, og i forbindelse med cafeen er der en stor delvis overdækket terrasse. I klubhuset findes der desuden sekretariat samt omklædnings- og badefaciliteter.

Grenaa Golfklub
Banen I det gamle Kolindsund og på Grenaas gamle losseplads langs hovedvej 15, ligger Grenaa Golfbane.

Golfbanen består dels af en velanlagt 18-hullers golfbane, som er blandt de bedste på Djursland, med tilhørende driving range, træningsområde til kort spil og til put, og af en 12 hullers Pay & Play Par-3 bane hvor alle, golfere som ikke golfere er velkommen og midt i det hele ligger Klubhuset med store panoramavinduer hvor der er en meget smuk udsigt til flere af banens huller og træningsområde.

Plads til ca. 130 gæster, og i forbindelse med cafeen er der en stor delvis overdækket terrasse. I klubhuset findes der desuden sekretariat samt omklædnings- og badefaciliteter.


360 Virtuel tur


Grenaa Golfklub

Greenfee

Seniorer kr. 400,-
juniorer kr. 200,-
Leje af buggy / golfbil: kr. 200,-

Golfcaféen
Åbningstider:
Åben fra kl. 10-?
Tlf. 2910 8222
Grenaa Golfklub
Vestermarken 1
8500 Grenaa
Tlf. 86 32 79 29

Digital Baneguide